Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


Ramona Bruynseels, candidata PPU la alegerile prezidențiale, crede că Rusia este în NATO

By Madalina Balaceanu , in Fara categorie , at 3 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

Ramona Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste în cursa pentru președinția României a spus că România și Rusia sunt „împreună în NATO” și ar trebui să continue „exercițiile militare bilaterale”.

Întrebată la Digi24 despre partenerii României din regiunile estice, aceasta a răspuns: „Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO pe partea militară(…)”, deși Rusia nu numai că nu se află în NATO, însă relațiile dintre cele două mari puteri sunt extrem de tensionate, pe tema scutului antirachetă, a anexării Crimeei și a prezenței navelor NATO pe Marea Neagră.

Ramona Bruynseels a lucrat în cadrul Ministerului Apărării Naționale ocupând funcția de consilier juridic.

Ramona Bruynseels: Propunerea lui Meleșcanu în fruntea Senatului este foarte inteligentă

Ramona Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste în cursa pentru președinția României, susține că propunerea lui Teodor Meleșcanu în fruntea Senatului este foarte inteligentă, având scopul de a salva PSD-ul în acest moment tensionat pentru partid.

„În același timp, reacția dlui Tăriceanu este interesantă, în sensul în care el nu a știut și asta ne ridică din nou semne de întrebare asupra modalității în care ALDE s-a retras de la guvernare: oare chiar s-a decis acest lucru în forul de conducere a partidului? Oare au știut și au fost de acord cu toții sau de fapt există acolo disensiuni puternice, care, iată, vom vedea cum se vor finaliza în zilele următoare”, a spus Ramona Bruynseels.

Bruynseels spune că pentru Teodor Meleșcanu este o onoare. „Dânsul se află în acel moment al carierei sale în care o astfel de funcție nu poate decât să vină ca o coroană sau coroniță a tuturor celorlalte funcții deținute până în prezent și da, este este o soluție de avarie foarte, foarte bună pentru PSD”, a arătat Ramona Bruynseels.

Fostă consilieră a Vioricăi Dăncilă, Ramona Bruynseels susține că această mișcare a fost pregătită de consilierii actualului lider PSD.

„M-a mirat foarte tare să văd că și dl. Ciolacu nu știa nimic despre această mișcare. Cred că PSD-ul se divizează tot mai mult și iată că se marchează acolo teritoriul unei grupări care conduce fără, însă, a-și respecta ceea ce a promis în momentul în care această grupare a fost aleasă prin congres, respectiv consultarea membrilor. Și asta, cred eu, că nu le va fi iertată chiar atât de ușor de către membrii PSD”, a punctat Ramona Bruynseels. Dacă este adevărat ceea ce am văzut astăzi – că mulți dintre ei nu au știut – atunci înseamnă că acești consilieri nu țin cont de vocile parlamentarilor din PSD, crede Ramona Bruynseels.

Totodată, candidata PPU la prezidențiale a mai atras atenția în privința unui lucru:

„Oare ce cred în continuare românii din diaspora, care au fost destul de supărați pe dl. Meleșcanu și implicit pe Guvernul României și în momentul în care acesta a plecat din Guvern s-au simțit într-un fel răzbunați? Ei bine, politica ne surprinde iar și supărările sunt uitate, documentele în final sunt rătăcite de către secretariate, nu de către alte persoane care ar avea alte interese decât cele spuse pe față”, a subliniat Ramona Bruynseels.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW