Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Radu Mazăre a părăsit penitenciarul/ Soția l-a așteptat la ieșire. Mazăre: „Nu mă mai interesează sub nicio formă viața publică”

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 27 mai 2024 Etichete:

Radu Mazăre a fost eliberat astăzi, în urma deciziei Tribunalului Ilfov, după executarea a cinci ani din pedeapsa de nouă ani. El a părăsit pentienciarul, iar soția sa l-a așteptat la ieșire. Controversatul fost primar din Constanța a declarat că nu îl mai interesează viața publică. 

În urma deciziei Tribunalului Ilfov, fostul edil Radu Mazăre a ieșit în această după-amiază pe porțile închisorii Jilava. El a fost așteptat la ieșire de soția sa, Roxana, care a anunțat că ea și fostul primar din Constanța urmează să devină părinți.

Radu Mazăre a declarat că nu mai este interesat de viața publică și că se bucură de soția sa, care îi este alături.

Nu mai mă interesează sub nicio formă viaţa publică. Nu mă mai întrebaţi ce a fost, nu mă mai întrebaţi ce voi face pentru că nu mă mai interesează. Asta a fost”, a declarat Radu Mazăre.

Asta da şi mă bucur în primul rând pentru soţia mea care a fost lângă mine”, a răspuns fostul primar, întrebat fiind dacă este pregătit să fie tată.

Mazăre a mai fost întrebat cum a fost experiența din penitenciar și dacă l-a speriat, și ce își dorește să facă în continuare.

„Dacă nu mă mai interesează viaţa publică, de ce vă mai interesează pe domniile voastre treburile astea (…) Nu m-a speriat nimic, dar este suficient. Oamenii au o perioadă în viaţă, pe urmă se apucă să facă altceva”, a replicat fostul primar.

Radu Mazăre trebuia să execute 9 ani de închisoare rezultați din dosarul retrocedărilor ilegale și dosarul Polaris. El a fost condamnat definitiv în februarie 2019.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii