Monday, April 15, 2024
Jurnalism corect


PSD: Sloganul „Fără penali în funcții publice” devine astfel cea mai mare minciună politică

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 24 noiembrie 2023

Partidul Social Democrat (PSD) a remis vineri, 24 noiembrie, un comunicat de presă în care „condamnă dublul standard” practicat de conducerea USR, după ce liderul partidului de opoziție, Cătălin Drulă, a spus că dosarul DNA împotriva lui Vlad Voiculescu este un exemplu de folosire a instituţiilor împotriva opoziţiei.

„PSD condamnă dublul standard practicat fără rușine de conducerea USR, după ce mai mulți lideri marcanți ai acestui partid au devenit „penali cu acte în regulă”, potrivit propriei lor terminologii.

În loc să convoace de urgență forurile statutare ale partidului pentru a-i exclude pe USR-iștii penali, așa cum cereau altor partide în situații similare, președintele USR calcă în picioare independența justiției cu atacuri politice directe la adresa procurorului de caz și a Direcției Naționale Anticorupție”, a transmis PSD.

Sloganul «Fără penali în funcții publice!» trâmbițat de USR în campaniile electorale devine astfel cea mai mare minciună politică și cel mai dezgustător act de trădare a electoratului”, a transmis PSD. 

Precizările au venit după ce preşedintele USR, Cătălin Drulă, a spus că „dosarul deschis împotriva lui Vlad Voiculescu este un exemplu alarmant de folosire a instituţiilor statului împotriva opoziţiei politice”. Mai multe detalii, aici.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW