Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


PSD se opune desființării Secției Speciale. Ciolacu : Au existat abuzuri

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 8 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Marcel Ciolacu se opune desființării Secției de Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ), fiind de părere că structura este menită să oprească abuzurile.

„Cum vor desfiinţa Secţia specială? Fiindcă este o discuţie întreagă. Contează cum o desfiinţează. Trăim într-o ţară democratică, există nişte reguli democratice. Cu toţii ştim cum a funcţionat justiţia fără Secţie specială. Cine spune că nu au existat abuzuri, înseamnă că nu trăieşte în România sau nu are legătură cu realitatea din România. Au existat nişte protocoale care au fost total ilegale, demonstrat şi recunoscut inclusiv de la Comisia de la Veneţia. De ce ne înverşunăm să nu vedem cum funcţionează justiţia cu Secţia specială, este o mare întrebare?”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică la Antena 3.

Întrebat dacă este de acord cu desfiinţarea SIIJ, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: „Nu, nu sunt de acord. Dar nu cred că eu contez foarte mult sau PSD-ul contează foarte mult în această ecuaţie şi în votul care urmează să îl dea”.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *