Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


PSD: Florin Cîțu și Klaus Iohannis sunt singurii demnitari care n-au avut o reacție privind evenimentele din SUA

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 7 ianuarie 2021

Partidul Social Democrat îi critică pe premierul Florin Cîțu și pe președintele Klaus Iohannis pentru lipsa reacțiilor privind evenimentele din SUA. Social-democrații susțin că aceștia ar fi singurii demnitari români ce nu au ieșit public să condamne acțiunile susținătorilor lui Donald Trump. 

Florin Cîțu și Klaus Iohannis sunt singurii demnitari ai statului și printre puținii decidenți occidentali care n-au avut până acum vreo reacție privind evenimentele din Statele Unite! Știm că sunt îngrijorați de faptul că șapca primită nu avea nicio legătură cu stabilirea unor relații serioase și puternice cu Statele Unite, dar tăcerea lor asurzitoare confirmă o lipsă îngrijorătoare de viziune politică”, se arată într-o postare pe Facebook a PSD.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Alertă la Washington. Protest de amploare: susținătorii lui Donald Trump au luat cu asalt Capitoliul / Joe Biden: Îi cer președintelui Trump să oprească acest asediu / Donald Trump: Aceste alegeri ne-au fost furate. Dar trebuie să mergeți acasă acum

PSD consideră că lipsa reacțiilor președintelui și a premierului ar pune România într-o postură delicată în raport cu celelalte democrații occidentale.

Faptul că președintele și premierul n-au condamnat încă violențele și asaltul împotriva democrației americane pune, astfel, România într-o postură delicată în raport cu celelalte democrații occidentale și noua administrație democrată. Ei confirmă practic, așa cum au făcut și în România, că susțin nerespectarea rezultatelor alegerilor și preluarea prin forță a puterii. De ce le este frică nu vor scăpa. 6 decembrie a fost doar începutul!”, au adăugat social-democrații.

Florin Cîțu și Klaus Iohannis sunt singurii demnitari ai statului și printre puținii decidenți occidentali care n-au…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Joi, 7 ianuarie 2021

Sursă foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW