Sunday, October 17, 2021
Jurnalism corect


PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu / Lucian Romașcanu: Vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 februarie 2021

Partidul Social Democrat cere demisia lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Deputatul PSD Lucian Romașcanu a precizat că formațiunea pe care o reprezintă va depune o moțiune simplă împotriva demnitarului USR-PLUS. 

Odată cu debutul acestei sesiuni parlamentare, vom folosi toate mijloacele care ne stau la dispoziţie. (…) În acelaşi timp, vom acţiona şi cu moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii”, a declarat deputatul PSD, Lucian Romașcanu, luni, în Parlament, citat de Agerpres.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT Aproape 2.000 de nereguli privind siguranța la incendii, descoperite în secțiile ATI ale spitalelor, după tragedia de la Piatra Neamț

Acesta îl acuză pe Vlad Voiculescu că nu ar fi luat nicio măsură pentru a preveni incendiile din spitale, deși a avut pe masă raportul ISU, întocmit după tragedia de la Spitalul Județean Neamț.

Erau măsuri care puteau fi luate fără niciun fel de cost. Şi totuşi, pentru că încercăm să ne îndreptăm spre o normalitate politică, guvernamentală, parlamentară, demisia este un act normal, de onoare, pentru o asemenea tragedie care s-a întâmplat. (…) Nu există nicio legătură de cauzalitate între managementul trecut şi ce s-a întâmplat acum. Este un accident care s-a întâmplat sub conducerea domnului Vlad Voiculescu, iar a da vina din nou pe PSD este un refren pe care nu-l mai cred nici votanţii USR PLUS”, a adăugat Romașcanu.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW