Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


DOCUMENT Aproape 2.000 de nereguli privind siguranța la incendii, descoperite în secțiile ATI ale spitalelor, după tragedia de la Piatra Neamț

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 31 ianuarie 2021

După tragedia de la Spitalul Județean Piatra Neamț, controalele Departamentului pentru Situații de Urgență au scos la iveală 1.921 deficienţe în domeniul apărării împotriva incendiilor în secțiile ATI ale unităților sanitare. 

Conform unui raport al DSU, au fost efectuate 292 de controale la secţiile ATI din cadrul unităţilor sanitare. Pe timpul controalelor au fost constatate 1.921 deficienţe în domeniul apărării împotriva incendiilor, dintre care 138 au fost soluţionate.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 1.493 sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.402 avertismente şi 91 amenzi în cuantum de 448.401 lei.

Comentarii


  • […] Lunea trecută, social-democrații i-au cerut demisia ministrului Sănătății după incendiul de la Institutul „Matei Balș”, acuzându-l că nu ar fi luat nicio măsură pentru a evita tragediile de acest tip, deși ar fi avut pe masă un raport întocmit de DSU care a scos la iveală aproximativ 2.000 de deficienţe în domeniul apără… […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW