Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


Protest al angajaților de la Amenajare Edilitară Sector 5. Sute de persoane riscă să-și piardă locurile de muncă, în urma unei afaceri a primarului Florea cu un concern ruso-turc

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 august 2020 Etichete: , , ,

Angajați ai companiei Amenajare Edilitară și Salubrizare (AES), deținută de Primăria Sectorului 5, au declanșat un protest spontan în fața primăriei, după ce au aflat că și-ar putea pierde locurile de muncă. Așa cum Mainnews.ro a relatat anterior, Primăria Sectorului 5, condusă de Daniel Florea, a încheiat un acord cadrul de aproape un miliard de lei cu concernul ruso-turc Esta Inşaat, care prevede servicii de întreţinere, amenajare şi modernizare a spaţiilor din sector.

Potrivit unor surse citate de Buletin de București, Esta Inşaat intenționează să angajeze doar 90 de angajați din cei peste 300 care se află acum pe statul de plată al AES.

Protestatari: Să vină primarul!

Din imaginile publicate pe Facebook de Alexandru Dimitriu, fost candidat în curs internă din partea PLUS pentru Sectorul 5, reiese că oamenii sunt extrem de nemulțumiți și cer venirea primarului Daniel Florea.

Daniel Florea nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere.

Sursa foto: Libertatea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com