Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Propuneri de miniștri în CEX PSD: Dana Gârbovan -Justiție, Mihai Fifor-Interne, Șerban Valeca-Educaţie/ Stenograme: Este ultima carte a PSD!

By Tudor Alexandru , in Politic Stirile zilei , at 23 august 2019 Etichete: , , ,

Mihai Fifor, secretar general al PSD, senatorul Șerban Valeca, sunt propunerile făcute în Cex-ul PSD pentru a prelua portofoliile de la Interne și Educație. O surpriză este înlocuirea Anei Birchall de la Justiție cu judecătoarea Dana Gârbovan. De asemenea, Iulian Iancu, președintele Comisiei de Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor, a fost propus ca vicepremier pe probleme economice. Potrivit unor surse politice, Viorica Dăncila a cerut mobilizare pentru alegerile prezidențiale.

Stenograme: Este ultima carte a acestui partid. Trebuie să o jucăm bine!

În ședința Cex-ului, președintele PSD, Viorica Dăncilă, le-a cerut liderilor prezenți să se mobilizeze pentru apropiata campanie electorală. Pentru că în ultima perioadă aproape toate ieșirile publice ale liderilor social – democrați au fost însoțite de proteste, Viorica Dăncilă le-a spus că trebuie să aibă cât mai multe contacte cu electoratul și să nu neglijeze mediul on-line.

„Trebuie să ne întâlnim cu tineretul și să conectăm organizația la mediul online.
Eu sper că fiecare șef de organizație se va implica. Ei știu cum se face campanie electorală, să meargă peste tot, în localități, comune.
Este foarte important pentru noi să obținem un scor bun. Scorul la prezidențiale reflectă capacitatea partidului. Dacă vom avea un scor slab, sub 25% pentru acest partid va fi un dezastru.
Trebuie să arătăm că acest partid a rămas puternic. Dacă nici acum nu realizăm acest lucru…

Să nu cădem în această plasă pe care ne-au pus-o – să nu mai ieșim pe stradă pentru că ne vor ataca. Nu e așa. Că va fi unul, doi, trei, cinci, sunt puțini.

Este ultima carte a acestui partid. Trebuie să o jucăm bine”, a spus Viorica Dăncilă.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/propuneri-de-ministri-in-cex-psd-dana-garbovan-justitie-mihai-fifor-interne-serban-valeca-educatie-stenograme-este-ultima-carte-a-psd/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: mainnews.ro/propuneri-de-ministri-in-cex-psd-dana-garbovan-justitie-mihai-fifor-interne-serban-valeca-educatie-stenograme-este-ultima-carte-a-psd/ […]

  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/propuneri-de-ministri-in-cex-psd-dana-garbovan-justitie-mihai-fifor-interne-serban-valeca-educatie-stenograme-este-ultima-carte-a-psd/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *