Tuesday, August 16, 2022
Jurnalism corect


SURSE Procurorii Marius Iacob și Mihai Ilie Eduard, trimiși la Piatra Neamț pentru cercetarea la fața locului. Cei doi au instrumentat dosare precum incendiul de la Maternitatea Giulești și Colectiv

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 14 noiembrie 2020

Marius Iacob, procurorul care a instrumentat dosarul deschis după incendiul de la Maternitatea Giulești și Mihai Ilie Eduard, procurorul șef al Biroului de criminalistică al Parchetului General, unul dintre cei trei procurori din dosarul Colectiv, vor coordona cercetările privind incendiul din secția de ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț, potrivit unor surse mainnews.ro.

Parchetul General va prelua ancheta în cazul incendiului de la Piatra Neamț, în urma căruia zece persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte, printre care și medicul care era de gardă în acel moment, se află în stare critică.

Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție va prelua ancheta în cazul incendiului de la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamț.  

Cauza a fost înregistrată inițial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care s-a sesizat din oficiu, fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică”, se arată într-un comunicat transmis de PÎCCJ.

CITEȘTE ȘI: Parchetul General preia ancheta în cazul incendiului de la Piatra Neamț

Sursă foto: TMSI.RO via Ionuț Săvescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW