Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Procurorii DIICOT Călărași au reținut șapte persoane într-un dosar de trafic de droguri

By Madalina Balaceanu , in Fara categorie , at 16 iulie 2019 Etichete: ,

Șapte persoane au fost reținute, iar două au fost plasate sub control judiciar, într-un dosar de trafic de droguri, au transmis procurorii DIICOT Călărași. Persoanele reținute ar fi vândut droguri în Călărași, Constanța, Slobozia și Fetești.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2017, a fost constituit un grup infracțional organizat ai cărui membri au acționat în mod coordonat, în ceea ce privește achiziționarea și prepararea unor cantități mari de substanțe cu conținut psihoactiv pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiile Călărași, Constanța, Slobozia, Fetești, precum şi în localitățile limitrofe.”, conform unui comunicat al DIICOT Călărași.

În urma cercetărilor s-a constatat că membrii grupării au achiziționat substanțe cu conținut psihoactiv de la dealeri din Constanța. De asemenea, procurorii au descoperit că aceștia cumpărau în fiecare săptămână 100 de grame de substanță cu conținut psihoactiv „pe care o porționau și o comercializau în plicuri, contra unor sume cuprinse între 15 lei și 25 lei.”.

„La data de 16.07.2019, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Călărași au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de inculpații M.F., O.T., O.S., C.E., H.Z., C.M. și N.C., urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Tribunalului Călărași, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar pentru inculpatele S.A. și O.S. a fost dispusă măsura controlului judiciar.”, se arată în sursa citată.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *