Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Premierul demis Viorica Dăncilă, vizită de campanie în cartierul Ferentari: Este adevărat, mai sunt multe de făcut

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 27 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Premierul demis, Viorica Dăncilă s-a aflat într-o vizită de campanie în cartierul ferentari din București. Canididatul PSD la alegerile prezidențiale a vizitat un centru comunitar pentru copiii din medii defavorizate, o baie publică şi spălătorie socială din Ferentari, după care a făcut o baie de mulțime și a vorbit despre reușitele PSD.

„Cât am fost europarlamentar am susţinut rapoarte pentru populaţia romă pentru a-i putea integra în societate şi pentru a-i ajuta. Într-un an şi nouă luni am făcut lucruri foarte bune, dar gândiţi-vă că au venit multe de rezolvat, asta nu înseamnă că noi acum spunem că nu suntem implicaţi. Este adevărat, mai sunt multe de făcut, dar suntem, cred, singurul Guvern care a venit cu lucruri bune şi lucruri de care oamenii aveau nevoie(…) Am crescut pensii şi salarii, am încercat să aducem cât mai mulţi români în clasa de mijloc, am crescut nivelul de trai – toate aceste lucruri nu se fac uşor, dar am luptat pentru ele şi le-am realizat. Suntem conştienţi că mai sunt multe de făcut, nu poţi ca într-o perioadă relativ scurtă să le faci pe toate, dar eu am speranţa că cei care vor veni vor lua lucrurile bune şi le vor duce mai departe”, a declarat Viorica Dăncilă.

Dacă de obicei poartă ținute compuse din două piese, fie sumbre, fie pastelate, de data aceasta premierul demis a ales să poarte un palton alb și lung cărui-a i-a atașat o broșă arămie. În acest fel, însoţită de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici şi de primarul Sectorului 5, Daniel Florea, Dăncilă a participat și la Festivalul Tradiţiilor de Sf. Dimitrie Basarabov, organizat în Parcul Ferentari.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *