Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Primarul Sectorului 2: Eu și birocrația română suntem vinovați pentru moartea acestor fete

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 1 martie 2021

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a dat vina pe birocrație pentru că în cartierul Andronache, locul unde doi copii și-au pierdut viața în urma unui accident rutier, nu s-au instalat indicatoare pentru limitarea vitezei de circulație la 30 km/h.

„Este foarte ușor pentru mine astăzi să spun că nu era treaba primăriei de sector, era treaba Administrației Străzilor și așa mai departe. Am avut discuții cu ADP, cu Poliția Locală, pentru a prelua aceste obligații la Primăria Sectorului 2 pentru a ne putea ocupa. Pentru toată zona Andronache există o decizie de limitare a vitezei de 30 km/h. Există din iunie anul trecut și este neimplementată. Trebuie să cerem atribuțiile de la administrația străzilor. Ei spun că nu au bani. În momentul când s-a pus problema să cerem dreptul de a monta semne de circulație, unul dintre argumentele care ni s-a dat a fost: domnule primar, dacă veți face acest lucru, în momentul în care va fi un accident veți fi răspunzător de el. Sunt niște pași birocratici. Vin în fața dvs. și vă spun eu și birocrația română, din acest moment, suntem vinovați pentru moartea acestor fete”, a declarat primarul Sectorul 2, Radu Mihaiu, citat de DC News.

CITEȘTE ȘI: SURSE Solicitări ignorate de autorități pentru limitare de viteză pe o stradă unde, în weekend, doi copii au murit loviți de o mașină / Șoferița ar fi fost băută în momentul tragediei

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW