Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


SURSE Solicitări ignorate de autorități pentru limitare de viteză pe o stradă unde, în weekend, doi copii au murit loviți de o mașină / Șoferița ar fi fost băută în momentul tragediei

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 1 martie 2021

UPDATE Autoarea accidentului va fi audiată de către Poliția Rutieră.

Locuitorii din cartierul Andronache din Capitală, unde, în weekend, doi copii au murit în urma unui accident provocat de o femeie de 56 de ani, au trimis, în ultimii 2 ani, mai multe solicitări către Primăria Sectorului 2 în legătură cu amplasarea unor limitatoare de viteză în zonă, potrivit unor surse Mainnews.ro.

Aceste solicitări au fost transmise mai departe către Administrația Străzilor, fără a fi luate măsurile necesare. Ulterior, Administrația Străzilor a transmis Primăriei că limitatoarele de viteză vor fi amplasate în momentul în care va fi aprobat bugetul pe anul 2021.

Primăria Sectorului 2 nu a transmis un punct de vedere oficial până în momentul publicării acestui articol.

Șoferița care a provocat accidentul din cartierul Andronache, din Capitală, soldat cu moartea a doi copii, consumase alcool, potrivit unor surse Main News. În urma expertizei, anchetatorii au stabilit că femeia de 56 de ani avea 0,7 g/l alcool în momentul tragediei.

Femeia a fost audiată în cursul serii de sâmbătă spre duminică pentru 3 ore, fără să fie reținută. Ulterior, aceasta a fost chemată luni pentru a da din nou explicații în fața anchetatorilor.

În urma accidentului, polițiștii au deschis un dosar de ucidere din culpă.

Sursă foto: Politia Romana

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW