Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Primarul din Urziceni solicită MAI să bage în carantină comuna Bărbulești: ‘Vecinii noștri nu respectă regulile’

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 25 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Primarul Urziceniului, Constantin Sava, solicită MAI restricționarea accesului locuitorilor din Bărbulești în municipiu, deoarece aceștia „nu respectă măsurile luate împotriva Covid-19”.

„Deoarece vecinii noștri nu respectă măsurile luate împotriva COVID-19, primarul municipiului nostru, Constantin Sava, a făcut mai multe adrese către Ministerul Administrației și Internelor și către prefectură pentru a restricționa accesul locuitorilor din Bărbulești în municipiu. Reamintim că această localitate are foarte multe cazuri confirmate care indică prezența noului ccoronavirus”, se arată într-un mesaj postat vineri pe contul de Facebook al Primăriei.

Mesajul este însoțit de copia a două adrese transmite de edil către MAI și Prefectura județului Ialomița în care se arată că  „unele dintre instituțiile care au în atribuție circulația, paza și ordinea persoanelor sunt depășite de situația creată în comuna Bărbulești”.

Astfel, edilul din Urziceni cere instituirea carantinei pentru comuna Bărbulești, dar și limitarea circulației cetățenilor dinspre și înspre comuna Bărbulești.

„Măsurile luate sunt justificate de faptul că Municipiul Urziceni este un nod de comunicație rutieră și feroviară importantă și este frecvent tranzitat de persoane din comuna Bărbulești în număr foarte mare, care sunt reîntoarse din zonele afectate de COVID-19 și nu au respectat niciun fel de reguli de conviețuire civilizată”, arată Constantin Sava .

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com