Thursday, July 4, 2024
Jurnalism corect


Primarul din Slănic, reclamat la poliție după o ceartă în trafic cu o fostă candidată la alegerile locale

By Preda Maria , in Stirile zilei , at 6 iunie 2024 Etichete: ,

Primarul din Slănic, Daneluș Costea (PSD), a fost reclamat la poliție după ce a avut o ceartă în trafic cu o fostă candidată la primăria orașului. Cearta celor doi a pornit de la un loc de parcare. 

Daneluș Costea ar fi devenit violent cu fosta sa contracandidată atunci când aceasta a vrut să filmeze discuția aprinsă, și i-a lovit telefonul.

Femeia a declarat că primarul i-a spart telefonul, chiar în fața copilului ei, care era martor la întreaga scenă. Cearta a pornit atunci când aceasta filma mașinile primarului și ale câtorva apropiați ai acestuia, care erau parcate neregulamentar, potrivit News.ro.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic, la data de 6 iunie a.c., au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că ar fi fost agresată de către un bărbat. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au constat faptul că între un bărbat de 63 de ani, angajat al unei instituţii publice şi o femeie de 35 de ani ar fi existat o discuţie în contradictoriu. Ulterior, femeia ar fi încercat să surprindă discuţia cu ajutorul unui telefonului mobil, moment în care bărbatul ar fi lovit dispozitivul, acesta căzând în interiorul autoturismului în care se afla aceasta. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă şi distrugere”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Prahova în acest sens.

Poliția va continua cercetările pentru a stabili împrejurările exacte ale incidentului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW