Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Prima reacție a primarului Dan Tudorache, după decizia CNA de interzicere a reclamei pentru spitalul inexistent

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 25 august 2020 Etichete: , , , ,

La doar o oră după ce Consiliul Național al Audiovizualului a interzis difuzarea unei reclame pentru un spital inexistent, plătită din bani publici de Primăria Sectorului 1, edilul Dan Tudorache a declarat pentru Mainnews.ro că spotul va fi înlocuit cu un altul, astfel încât să fie respectată decizia CNA.

„Acum am auzit pentru prima oară. O să vorbesc cu cei de la societate, dacă asta este decizia, să îl schimbe și să vină cu altul. Asta dacă este o decizie definitivă”, a afirmat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, pentru Mainnews.ro.

Întrebat cum comentează acuzațiile vehiculate în ședința CNA precum că ar utiliza reclama în folos electoral, Dan Tudorache a negat, spunând că numele său nu este nicăieri asociat.

Context

Consiliul Național al Audiovizualului a decis în ședința de marți interzicerea unei reclame tv, finanțată de Primăria Sectorului 1, din care reieșea că ar fi fost finalizată construcția unui spital, în realitate acesta fiind doar la stadiul de machetă. Membrii CNA au votat în unanimitate propunerea Dorinei Rusu de intrare în legalitate pentru acest spot, însă au respins propunerea de a fi sesizată Curtea de Conturi.

CITEȘTE ȘI: Reclama Primăriei Sectorului 1 pentru un spital inexistent, interzisă de CNA

Sursa foto: Inquam Photos/Ilona Andrei

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW