Tuesday, July 5, 2022
Jurnalism corect


Prima reacție a lui Costel Alexe, după noul dosar deschis de DNA: Acest subiect va genera gâlceavă printre politicienii mărunți

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 18 februarie 2022

Costel Alexe susține că este surprins, după ce DNA a anunțat, vineri, 18 februarie, că a început urmărirea penală într-un dosar în care președintele Consiliului Județean Iași este acuzat de abuz în serviciu, după ce și-ar fi pus un consilier la conducerea Școlii de Arte „Titel Popovici”.

Vă mărturisesc sincer că sunt surprins de această calitate, având în vedere că, de la începutul anchetei și până acum, nu mi-au fost solicitate depoziții și nu există vreo implicare oneroasă a mea în acest dosar”, a scris Costel Alexe, pe Facebook.

Președintele CJ Iași susține că nu a comis nicio ilegalitate în ceea ce privește numirea consilierului la conducerea Școlii de Arte.

Rămân consecvent principiilor și declarațiilor enunțate mereu: sunt la dispoziția organelor de cercetare. Eu sunt primul interesat de clarificarea tuturor acestor acuzații într-un timp cât mai scurt și îmi doresc ca adevărul să iasă la lumină”, a adăugat liberalul.

Costel Alexe a continuat cu o serie de atacuri la adresa criticilor, menționând că nu va da atenție „acuzațiilor neîntemeiate din partea celor care nu au făcut nimic pentru Iași”.

Știu că acest subiect va genera gâlceavă printre politicienii mărunți care nu fac altceva decât să adune machete colorate, jubilând meschin pe această temă, în lipsa oricărui proiect valabil pentru Iași, din partea lor”, a fost concluzia fostului ministru al Mediului.

CITEȘTE AICI MAI MULTE DESPRE ACUZAȚIILE PROCURORILOR.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW