Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat că angajații firmelor private se vor putea vaccina la locul de muncă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 20 aprilie 2021

După ce s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri, prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat că angajații firmelor private și membrii familiilor acestora se vor putea vaccina în centre deschise la locul de muncă.

„Avem nevoie ca această campanie de vaccinare să fie extinsă, avem nevoie și de o campania de informare corectă, pentru că în spațiul public sunt foarte multe informații care subminează efortul campaniei de vaccinare. Vor avea acces și membrii familiilor celor care lucrează în companiile respective, iar în comunitățile în care există centrul de vaccinare al companiei respective, cei din localitate se vor putea vaccina acolo. Intrăm într-o nouă etapă și trebuie să creștem ritmul, deschiderea noastră este totală”, a declarat Florin Cîțu.

În plus, șeful executivului a transmis că, dacă personalul din restaurante va fi vaccinat într-o proporție semnificativa, acestea se vor putea redeschide.

„Mă interesează să avem tot personalul vaccinat ca să începem să eliminăm din restricții. Îmi doresc să avem restaurante deschise, la o anumită capacitate, indiferent de rata de incidență”, a arătat Florin Cîțu.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *