Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Președintele CJ Timiș: Timișorenii așteaptă și merită scuzele lui Raed Arafat

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 26 martie 2021

Președintele Consiliului Județean Timiș susține, după ce Curtea de Apel București a anulat ordinul prin care șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a prelungit carantina din Timișoara cu 72 de ore pe data de 21 martie, că instanța a confirmat că ar fi fost vorba de o intervenție „abuzivă și nejustificată”.

Curtea de Apel Bucureşti a anulat ordinul prin care şeful DSU, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile la Timişoara în perioada 22- 24 martie, peste hotărârea luată de CJSU Timiş. Instanța a confirmat ceea ce am semnalat din primele momente: a fost o intervenție abuzivă și nejustificată. Dar, înainte de toate, a fost un precedent periculos și o intimidare a membrilor CJSU”, susține președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Alin Nica îi cere lui Raed Arafat și celor care i-au susținut decizia la nivel local să își ceară scuze față de timișoreni.

Nu-mi rămâne decât să vă încurajez să respectați cu sfințenie regulile, cu speranța ca, prin efortul comunității, rata de infectare să scadă natural și să ieșim cât mai repede din carantină”, a adăugat Alin Nica.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: Curtea de Apel a anulat ordinul prin care Raed Arafat a prelungit carantina din Timișoara / Decizia instanței poate crea un precedent

Sursă foto: Inquam Photos / Virgil Simionescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW