Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Premierul Orban, dublu amendat pentru fotografia făcută în biroul de la Palatul Victoria

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 30 mai 2020 Etichete: ,

Premierul Ludovic Orban ar fi primit două amenzi în valoare totală de 3 000 de lei pentru fotografia în care a fost surprins, alături de mai mulți liberali, fumând și consumând băuturi alcoolice în biroul său de la Palatul Victoria.

Prim-ministrul ar fi plătit sâmbătă două amenzi pentru nepurtarea măștii într-un spațiu public închis și pentru fumatul în incinta unei instituții publice, conform Mediafax.

 „Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise”, au transmis reprezentanţii Guvernului.

Premierul Ludovic Orban și alți membrii ai Guvernului au fost surprinși într-o fotografie care a devenit virală pe internet. Liberalii au fost fotografiați într-o atmosferă relaxată, fumând și consumând băuturi alcoolice. 

“Da, am văzut fotografia. Este făcută de ziua mea de naştere, pe 25 mai. Au venit câţiva colegi. Este reală, nu pot să dezmint, cum fac alţii, lucruri de domeniul evidenţei. (…)Era pe seară, în biroul meu. Muncisem toată ziua, în ziua mea de naştere, iar ei au venit să îmi facă o surpriză. După ora 17:30-18:00, au venit la mine mai mulţi colegi care se şi văd în poză. Mai erau trei care nu se văd în poză. I-am servit, cum este normal, cu un pahar de ceva. Am stat de vorbă şi i-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, nu am făcut nimic rău”, a declarat Ludovic Orban, pentru Libertatea.

De la stânga la dreapta, în jurul unei mese sunt așezați ministrul Transporturilor, Lucian Bode, vicepremierul Raluca Turcan, care poartă mască de protecție sub bărbie, și premierul Ludovic Orban fumând o tigară și cu un pahar de bere în față.

Imediat în stânga premierului stă așezat ministrul Economiei, Virgil Popescu, care pare a bea o băutură spirtoasă și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, care poartă mănuși de protecție și fumează un trabuc.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW