Wednesday, November 30, 2022
Jurnalism corect


Premierul nu exclude carantinarea Capitalei: Decizia o vom lua după ce ascultăm toate opiniile / Ce spune Florin Cîțu despre proteste

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 martie 2021

Premierul a anunțat că luni va avea o serie de întâlniri cu reprezentanții autorităților locale, inclusiv cu primarii din București, și susține că o decizie în privința carantinării Capitalei va fi luată după ce „vor fi ascultate toate opiniile”. 

Personal, am vrut să păstrăm economia deschisă, pentru că așa putem plăti costul pandemiei. Personal, îmi doresc să nu ajungem la carantinare, ascult toate opiniile. Decizia o vom lua după ce ascultăm toate opiniile”, a declarat Florin Cîțu, întrebat dacă ia în calcul carantinarea Bucureștiului.

Florin Cîțu a anunțat că luni, de la ora 13:00, va avea o ședință cu primarii de sector din București și cu primarul general. Ulterior, de la ora 16:00, va avea o întâlnire cu prefecții din România, prin sistem videoconferință.

E momentul ca soluțiile să vină de la autoritățile locale. Mă aștept ca pe lângă discuțiile despre buget să vină și cu soluții pentru situația dificilă prin care trece România”, a precizat premierul.

Prim-ministrul s-a legat și de participanții de la protestele organizate în weekend împotriva măsurilor de prevenire a infecției cu SARS-CoV2.

Nimeni nu e mai presus de lege, avem și politicieni, din păcate, parlamentari, care nu respectă legislația în vigoare, nu am o problemă cu protestele, sunt liberal, protestele sunt ok, sunt oameni care mă înjură, dar să o facă respectând legea, să poarte mască, este tot ceea ce le cer”, a afirmat Florin Cîțu.

CITEȘTE ȘI; VIDEO Manifestații împotriva măsurilor de protecție în București și alte orașe din țară

În plus, Cîțu i-a cerut ministrului de Interne o situație a amenzilor date în cluburile din țară, după ce Bode a anunțat că activitatea operatorilor economici care nu respectă regulile de protecție împotriva infectării cu SARS-CoV-2 va fi suspendată pentru două săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Lucian Bode: Activitatea agentului economic care nu respectă regulile de protecție va putea fi suspendată / Ce spune despre carantinarea Capitalei

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW