Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Polițist lovit de un șofer băut. Sindicat Europol: Pentru nesimțitul de Cîțu/Populismul dă bine la cetățeni

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie , at 21 august 2019 Etichete: , ,

Un polițist de la IPJ Maramureș a fost lovit de șoferul unei mașini în timp ce încerca să oprească respectivul autovehicul. Un echipaj de poliție a prins făptașul care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Victima a fost internată în spital cu numeroase leziuni grave. Președintele Sindicatului Europol susține că șoferul băut ar putea fi încadrat la tentativă de omor.

„Polițistul a încercat să oprească o mașină condusă de un șofer care ar fi produs niște infracțiuni. Șoferul l-a lovit din plin pe polițist iar acesta a suferit leziuni grave la nivelul membrelor, dar și la nivelul coloanei vertebrale”, a decalarat președintele Sindicatului Europol, Dorel Andreica, pentru mainnews.ro.

„Populismul dă bine la cetățeni”

Președintele Sindicatului Europol, Dorel Andreica, subliniază că agenții de circulație se supun unor riscuri pentru salarii de până la 3 000 de lei.

„Domnul Cîțu a venit și i-a pus în aceași oală pe toți bugetarii, apreciind că nivelul salarial din instituțiile bugetare, dând exemplu MAI și MAPN, este foarte ridicat și că nu sunt justificate aceste salarii.

Mulți politicieni au o impresie falsă. Polițiștii nu beneficiază de pensii speciale de exemplu. Ei (politicienii) au mari lacune referitor la acest subiect. Ne deranjează acest lucru.

Din populism, așa dă bine pentru cetățeni, mai ales pentru cei care nu lucrează în domeniul public, este bine să spui că cei de la public au salarii și beneficii prea mari. În realitate, riscurile la care ne supunem”, a mai spus Dorel Andreica.

Potrivit acestuia, media salarială în MAI este de 3000 de lei, iar pensia militară medie este 3 500 de lei pe lună.

„Așteptăm să vedem dacă procurorii vor încadra corect cazul. Eu cred că este vorba de tentativă de omor. Este evident că șoferul nu l-a luat pe colegul nostru din greșeală pe capotă, se vede că a fost intenționat”, a conchis Andreica.

Sindicatul Europol: Imaginea asta e pentru nesimțițul de parlamentar Cîțu

Sindicatul Europol a postat o fotografie cu polițistul care a fost fost lovit, amintind de postările recente ale lui Florin Cîțu referitoare la salariile bugetarilor.

„Imaginea asta e pentru nesimțițul de parlamentar Florin Cîțu, pe care îl rugăm să vadă pentru ce primesc polițiștii un salariu „uriaș” de 2300-3000 lei/lună.
Colegul nostru din cadrul Serviciului Rutier Maramureș a fost spulberat în timp ce se afla în misiune de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice.Acesta are un picior rupt şi multiple traumatisme”, este mesajul transmis de Sindicatul Europol.

Cîțu: Bugetarii sunt privilegiații societății

Florin Cîțu susține că bugetarii sunt privilegiaţii societăţii, iar toţi românii, atât cei din ţară cât şi cei din străinătate lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.

„Este clar că bugetarii sunt privilegiaţii societăţii. Fără niciun dubiu. Trebuie să avem curajul să recunoaştem TOŢI acest lucru. Restul românilor, din ţara şi din străinătate, muncesc pentru că bugetarii să trăiască bine, chiar dacă majoritatea sunt praf la locul de muncă. (Există o parte dintre bugetarii care merită fiecare leu pe care îl primesc. Ei sunt singurii care rămân în guvernarea liberală.) O DISCRIMINARE nenorocită care trebuie să dispară din societate. AJUNGE!!!”, a scris Cîţu, pe pagina sa.

sursa foto: Facebook

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *