Saturday, September 23, 2023
Jurnalism corect


Poliția, primele explicații oficiale după apariția informațiilor potrivit cărora au fost efectuate percheziții la locul de muncă al soțului Vioricăi Dăncilă

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 14 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Poliția a venit cu primele explicații oficiale, după ce au apărut informații conform cărora au fost efectuate percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă. 

Poliția confirmă că Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Argeș a efectuat o percheziție la sediul regional al unei societăți comerciale din Ploiești.

Mai mult, informația potrivit căreia pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni ar exista un dosar pentru fals în înscrisuri ce vizează anumite tranzacții cu terenuri efectuate de o persoană fizică ce a lucrat la societatea comercială în cauză este, de asemenea, confirmată.

Contactată de mainnews.ro, Viorica Dăncilă a declarat că nu a fost nicio percheziție la locul de muncă al soțului său.

Este un fake-news. Nu a fost nicio percheziție la biroul soțului meu, nu există nicio acuzație împotriva soțului meu, nu este nicio legătură între documentele la care s-a făcut referie și soțul meu. Mai mult, soțul meu lucrează de acasă în această săptămână și nu aveau cum să fie percheziții la soțul meu. Toate aceste lucruri nu sunt corecte, nu sunt reale, nu știu de ce au apărut în această perioadă și eu cred că toate aceste lucruri sunt un atac la adresa mea, în care vor să-l implice și pe soțul meu”, a precizat Viorica Dăncilă.

CITEȘTE ȘI: SURSE Percheziții in biroul lui Cristinel Dăncilă, soțul fostului premier Viorica Dăncilă

Precizările Poliției:

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o activitate de percheziție domiciliară realizată de polițiștii argeșeni la ,,biroul” unui funcţionar din cadrul unei companii petroliere cu activitate pe raza județului Argeş, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

În cursul zilei de 14 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, au desfăşurat o activitate de percheziţie la sediul regional al unei societăţi comerciale, situat în municipiul Piteşti.
Activitatea s-a desfăşurat în scopul administrării de probatoriu, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar în urma activității de percheziție, au fost ridicate mai multe documente.

La acest moment, cercetările vizează modul în care o persoană fizică ar fi dobândit o suprafață de teren, pentru care ulterior a avut o relație contractuală cu societatea comercială în cauză, ce activează în domeniul petrolier

Sursă foto: Facebook/Poliția Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW