Saturday, September 30, 2023
Jurnalism corect


Poliția are un cerc de suspecți în cazul jafului din Otopeni

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 9 septembrie 2020 Etichete: , , , , ,

Poliția a venit cu clarificări în cazul jafului din Otopeni, în urma căruia două bancomate au fost distruse. În acest moment, nu se știe cu exactitate dacă mașina găsită pe un câmp din Ilfov a fost folosită sau nu în jaf. 

Cristi Gheorghe, director adjunct în cadrul Direcției Investigații Criminale, a susținut o conferință de presă pe tema jafului petrecut marți în Otopeni, în urma căruia două bancomate au fost distruse.

Acesta a declarat că Poliția are un cerc de suspecți, dar nu se știe încă ce explozibil a fost folosit și se așteaptă rezultatul expertizei criminalistice.

La momentul de față, în legătură cu substanțele explosive folosite în această speță, așteptăm rezultatul expertizei criminalistice. Nu pot să mă pronunț cu privire la natura explozibilului. La nivelul nostru este destul de greu să vă dau cu fidelitate 100% ceea ce s-a întâmplat. Există un cerc de suspecți în cauza aceasta”, a spus directorul adjunct din cadrul Direcției Investigații Criminale.

Cristi Gheorghe nu a infirmat, dar nici nu a confirmat informațiile conform cărora mașina furată a ofițerului SRI, ce a fost găsită incendiată pe un câmp din județul Ilfov, ar fi fost folosită în jaf.

CITEȘTE ȘI: SURSE O mașină furată, care ar aparține unui ofițer SRI, găsită incendiată / Poliția verifică dacă a fost folosită la un jaf din Otopeni

În plus, acesta consideră că jafurile de acest tip nu reprezintă o problemă la nivel național, fiind al șaselea caz de genul din ultimele 9 luni.

Modalitatea de operare cu explozibil nu este un fenomen. Avem cinci cazuri de la începutul anului și al șaselea e cel de ieri. În aceste cinci cauze avem autorii, identificați prin flagrant. Majoritatea sunt arestați, nici măcar nu putem spune că ar putea crea la un moment dat o problemă”, a precizat directorul adjunct din cadrul Direcției Investigații Criminale.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW