Sunday, June 23, 2024
Jurnalism corect


SURSE O mașină furată, care ar aparține unui ofițer SRI, găsită incendiată / Poliția verifică dacă a fost folosită la un jaf din Otopeni

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 8 septembrie 2020 Etichete: , , ,

O mașină ce ar aparține unui ofițer SRI a fost găsită incendiată, iar Poliția verifică dacă a fost folosită într-un jaf din Otopeni, ce a avut loc marți dimineață, în urma căruia două bancomate au fost distruse.

O femeie a sesizat Poliția, după ce a găsit mașina incendiată pe un câmp din localitatea Gruiu, județul Ilfov. Automobilul ar fi fost furat luni seară și se presupune că ar aparține unui ofițer SRI.

În acest moment, Poliția verifică dacă mașina a fost folosită la un jaf din Otopeni petrecut marți dimineață, în urma căruia două bancomate au fost distruse.

Conform unor surse, o mare parte din banii din bancomate au fost găsiți în bancă.

Autorii acestui jaf nu au fost găsiți încă, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 05:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că la parterul unui bloc din orașul Otopeni a avut loc o distrugere.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni împreună cu efective de pompieri și specialiști din cadrul IGPR, precum și conducerea IPJ ILfov, pentru efectuarea de activități specifice.

Au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului și conservarea locului faptei.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că distrugerile au avut loc la două bancomate ce apartin unei bănci.

În cauză, au rezultat numai pagube materiale și nu au rezultat victime.

Polițiștii Ilfoveni efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, cât și pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul emis de polițiști.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW