Sunday, September 25, 2022
Jurnalism corect


Poliția a anunțat zeci de descinderi în locuințele unor interlopi. Ce au descoperit oamenii legii

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 8 august 2020 Etichete: , ,

Polițiștii a efectuat sâmbătă 20 de descinderi la locuințele unor persoane bănuite de tâlhărie și trafic de droguri, a anunțat într-o declarație de presă purtătorul de cuvânt al instituției, Monica Dajbog.

„La nivel naţional sunt în desfăşurare 20 de descinderi, la persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni, inclusiv infracţiuni grave precum tâlhărie şi trafic de droguri. Ieri, pe întreg teritoriul ţării a avut loc o acţiune de amploare a Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu structurile teritoriale, pentru identificarea persoanelor care deţin ilegal arme şi aparţin unor grupări infracţionale sau se află în stare conflictuală cu alte persoane. Ca urmare a acţiunii de ieri sunt cercetate 40 de persoane pentru săvârşirea unor infracţiuni privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a anunţat purtătorul de cuvânt, citat de news.ro.

Oamenii legii au confiscat 33 de arme, 330 de cartuşe şi peste 8.500 de proiectile destinate armelor tip airsoft. De asemenea, au fost aplicate 53 de sancţiuni contravenţionale în cuantum de peste 130.000 de lei.

„În ceea ce priveşte menţinerea ordinii şi siguranţei publice la nivelul întregii ţări, ultimele 24 de ore, au acţionat aproximativ  9.000 de poliţişti şi 3.000 de jandarmi, fiind constituite peste 4.500 de patrule. Efectivele Ministerului Afacerilor Interne au intervenit la peste 3.600 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost prinşi în flagrant delict 130 de autori de infracţiuni şi au fost depistate 8 persoane urmărite naţional sau internaţional. Poliţia Română a organizat 400 de acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor ilegale, în urma cărora au fost aplicate aproape 8.000 de sancţiuni contravenţionale şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 140.000 de lei”, a mai anunţat Dajbog.

CITEȘTE ȘI: Ultimele ore din viața interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu | Răspunsul dat, la audieri, de suspectul arestat pentru omor – SURSE

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW