Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


PNL sesizează Curtea de Conturi pe tema Companiilor Primăriei Capitalei

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie , at 10 iulie 2019 Etichete: , , ,

PNL a sesizat Curtea de Conturi pentru a verifica legalitatea cheltuielilor făcute de Companiile înființate de Gabriela Firea.  Recent, Curtea de Apel București a respins cererea municipalității de revizuire a sentinței prin care cele 20 de companii municipale erau declarate ilegale.

„Am sesizat, cu nr. de înregistrare, prin adresă oficială, Curtea de Conturi, cerându-i să verifice legalitatea cheltuielilor efectuate de către Companiile Primăriei Capitalei după ce instanța a hotărât anularea Hotărârilor de înființare. Sesizarea este depusă alături de colegii mei, Consilieri Generali PNL”, a declarat astîzi Violeta Alexandru, șef interimar al PNL București.

Pe 26 iunie, Curtea de Apel București a respins cererea Primăriei Capitalei de revizuire a sentinței prin care cele 20 de companii municipale erau declarate ilegale. A fost a treia încercare a municipalității de a convinge instanța că nu a încălcat legea atunci cănd a decis să înființeze aceste companii locale. Meciul nu este însă pierdut de Gabriela Firea, care a primit un cadou de la Guvern: Codul Administrativ.

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW