Wednesday, February 28, 2024
Jurnalism corect


PMB, răspuns pentru Vlad Voiculescu: Primăria Capitalei nu are în derulare niciun concurs pentru ocuparea posturilor vacante din instituţie

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 3 octombrie 2020 Etichete: , ,

Primăria Capitalei susține că nu are în derulare niciun concurs pentru ocuparea posturilor vacante din instituție, după ce Vlad Voiculescu cerea, vineri, ca angajările și achizițiile făcute pe ultima sută de metri să se oprească.

Primăria Capitalei susține că Gabriela Firea nu a aprobat scoaterea niciunui post la concurs în instituție, potrivit Agerpres.

Primăria Capitalei nu are în derulare niciun concurs pentru ocuparea posturilor vacante din instituţie! În perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă, potrivit legislaţiei în vigoare, organizarea concursurilor pentru angajare a fost suspendată, excepţie făcând administraţiile cu atribuţii în campania de combatere a răspândirii virusului SARS-COV-2 (Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi Direcţia Generală de Asistenţa Socială Bucureşti). Mai mult, deşi din data de 16 septembrie se puteau organiza din nou concursuri pentru angajare, primarul general, Gabriela Firea, nu a aprobat scoaterea niciunui post la concurs în instituţia Primarului General”, potrivit unui comunicat emis de Primăria Capitalei.

CITEȘTE ȘI: Vlad Voiculescu: Tot ce se face în momentul acesta nu are legitimitate din partea bucureştenilor şi va fi controlat în detaliu

În plus, reprezentanții PMB menționează că unele instituții din subordine au reluat unele concursuri ce au fost suspendate de starea de urgență.

Menţionăm faptul că unele instituţii din subordine au reluat doar, în parte, concursurile care fuseseră suspendate de starea de urgenţă de la începutul lunii martie”, potrivit sursei citate.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW