Friday, May 24, 2024
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu: Tot ce se face în momentul acesta nu are legitimitate din partea bucureştenilor şi va fi controlat în detaliu

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Vlad Voiculescu cere Primăriilor din București să nu mai facă achiziții sau angajări în această perioadă, invocând lipsa legitimității. Consilierul Municipial a dat asigurări că, odată ce rezultatul alegerilor locale va fi pus în practică, consilierii USR-PLUS vor încerca să oprească „hoția”.

Reprezentanții USR-PLUS au organizat un marș de mulțumire, pentru a aprecia încrederea pe care bucureștenii le-au acordat-o la alegerile locale.

Vlad Voiculescu a declarat că, în acest moment, Primăria Generală și primăriile de sector încearcă să facă angajări pe ultima sută de metri.

În momentul acesta, în Primăria Generală şi în primăriile de sector pare că este o atmosferă nu tocmai bună, pare că se fac concursuri pe ultima sută de metri. Rugămintea este să fie oprite imediat. Şi promisiunea este că vom controla totul de îndată ce vom ajunge la primărie. Suntem aici pentru a mulţumi bucureştenilor, dar mulţumirea adevărată pentru toţi cei care ne-au acordat încrederea vine din ceea ce vom face. Şi primul lucru pe care îl vom face este să oprim hoţia, de toate felurile”, a spus Vlad Voiculescu.

Consilierul municipal ales a mai precizat că, în ultimele zile rămase din mandatul fostei administrații, se încearcă noi achiziții și le cere managerilor de spital sau angajaților din Primărie să se oprească.

Am vorbit de concursuri, dar în acelaşi timp ar trebui să ne uităm la achiziţii şi rugămintea faţă de toţi managerii de spital şi toţi cei din Primărie care lucrează în acest moment la achiziţii, care semnează sau care planifică să treacă prin Consiliu, (…) prin acest Consiliu rămas fără legitimitate, achiziţii, sunteţi rugaţi să vă opriţi. Tot ce se face în momentul acesta nu are legitimitate din partea bucureştenilor şi va fi controlat în detaliu. Aceasta este o promisiune”, susține Vlad Voiculescu.

Sursă foto: Facebook / Alianța USR PLUS

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW