Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Pilot TAROM, depistat pozitiv cu virusul Covid-19/ Toate persoanele care au intrat în contact cu acesta intră în autoizolare la domiciliu

By Madalina Balaceanu , in Fara categorie , at 18 martie 2020

Un pilot TAROM a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19, a anunțat Grupul de comunicare strategică. Toate persoanele care au intrat în contact cu acesta vor intra în autoizolare la domiciliu.

„La prima anchetă internă persoana a avut contact cu 9 piloți. O parte dintre aceștia au mai avut contact cu 22 de colegii și cu 19 membri de familie. Trebuie menționat că activitatea celorlalte departamente din cadrul Tarom se desfășoară normal. Piloții Airbus și Boeing împreună cu personalul navigant își desfășoară activitatea normal, cu respectarea măsurilor de combatere și de prevenire a răspândirii a noului coronavirus”, anunță sursa citată.

De asemenea, flota ATR își desfășoară activitatea normal, cu excepția contacților direcți ai pilotului. Activitatea Aeroportului Otopeni și a celor care se ocupă de dirijarea traficului aerian nu este afectată de această situație.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW