Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Petrecere într-un apartament din Sighetu Marmației, în plină pandemie. Unul din cei prezenți a amenințat cu cuțitul un polițist

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie , at 16 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată, în noaptea de luni spre marți, cu privire la faptul că locatarii dintr-un bloc din oraș tulbură grav liniştea şi ordinea publică. Mai multe persoane dăduseră o petrecere în apartament, iar la solicitarea polițiștilor de a se opri, unul din cei prezenți a început să-l amenințe unul din ofițeri.  

“În noaptea de 13/14.04.2020 în jurul orelor 04:14, Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată cu privire la faptul că locatarii aflaţii într-un apartament din loc. Sighetu Marmaţiei tulbură grav liniştea şi ordinea publică. O patrulă de poliţie s-a deplasat la faţa locului, constatând că în apartament are loc o petrecere, la care participau mai mult de 8 persoane, iar agenţii de poliţie au  solicitat persoanelor prezente să înceteze activităţile desfăşurate, moment în care o persoană a devenit recalcitrantă, a luat un cuţit şi a ameninţat pe unul din agenţii de poliţie”, arată anchetatorii.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Oamenii legii au dispus arestarea pentru 30 de zile a celui care a amenințat cu cuțitul un polițist. Până acum organele de poliţie au reuşit să identifice şase persoane care au participat la petrecere. În cazul acestora au fost aplicate doar amenzi.

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW