Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Peste 20 de cadre medicale din Spitalele militare din Focșani și Galați au contactat COVID-19

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie , at 27 martie 2020 Etichete: , , , ,

Un număr de 24 de cadre medicale din Spitalele militare din Focșani și Galați au diagnosticate, vineri, cu infecție cu coronavirus. 

La Spitalul Militar de Urgență „Dr. Aristide Serfioti” din Galați au fost confirmate cinci persoane din rândul personalului medical ca având infecție cu coronavirus. La nivelul unității medicale a fost demarată ancheta epidemiologică. În această perioadă, pacienții nu vor mai putea fi internați la Spitalul Militar Galați. Contacții acestora urmează să fie plasați în izolare.

În urma anchetei epidemiologice care a pornit la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Alexandru Popescu” Focșani, demarată ca urmare a confirmării a două cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, au fost identificați 57 de contacți. Un număr de încă 19 angajați din rândul personalului medical și auxiliar sanitar au fost confirmați, de asemenea, pozitiv cu Covid-19. Ancheta epidemiologică va fi extinsă și pentru depistarea contacților apropiați ai celor care au fost diagnosticați recent.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/peste-20-de-cadre-medicale-din-spitalele-militare-din-focsani-si-galati-au-contactat-infectia-cu-covid-19/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/peste-20-de-cadre-medicale-din-spitalele-militare-din-focsani-si-galati-au-contactat-infectia-cu-covid-19/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW