Saturday, July 6, 2024
Jurnalism corect


Percheziţii în judeţele Arad şi Timiş într-un dosar de trafic de droguri de mare risc / 89 de persoane urmează să fie duse la audieri

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 15 ianuarie 2024 Etichete: ,

În dimineața zilei de luni, se desfășoară ample acțiuni de percheziții în județele Arad și Timiș într-un caz de trafic de droguri de mare risc, cu un total de 89 de persoane programate pentru interogatorii, relatează news.ro.

”La data de 15 ianuarie 2024, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, efectuează 56 de percheziţii domiciliare, în judeţele Arad şi Timiş, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept, toate în formă continuată”, anunţă IGPR.

De asemenea, se pun în aplicare 89 de mandate de aducere. Potrivit anchetatorilor, în intervalul ianuarie 2023 – ianuarie 2024, 45 de indivizi ar fi fost implicați în deținerea și comercializarea de droguri de mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC și canabis), precum și de substanțe cu efect psihoactiv, destinate consumatorilor din județele Arad și Timiș.

Operațiunea se desfășoară cu colaborarea polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate din Timișoara, Cluj, Alba Iulia și Oradea, precum și a Inspectoratului de Poliție Județean Arad și a jandarmilor din Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad și Gruparea Mobilă de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW