Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Patru bărbați reținuți în urma altercației, din Sâmbăta Mare, din Hunedoara

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 19 aprilie 2020 Etichete: ,

Patru bărbați au fost reținuți în urma altercației dintre polițiști și cetățeni care a avut loc în Sâmbăta Mare, în cartierul Micro 7 din Hunedoara.

De asemenea, poliţiştii au aplicat trei amenzi în valoare de 9.000 de lei. Cei patru bărbați urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

“Patru dintre bărbaţii conduşi ieri la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara au fost reţinuţi preventiv, în urmă cu puţin timp. Acestia urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj, distrugere si tulburarea ordinii si liniştii publice”, transmite IPJ Hunedoara.

IPJ Hunedoara mai menționează că  ancheta va continua în acest caz.

“Ancheta va continua în acest caz, în vederea luării de măsuri legale faţă de toţi cei implicaţi (în urma analizării imaginilor video urmează a fi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea ordonanţelor militare faţă de toţi cei care nu şi-au justificat prezenţa la locul incidentului). Dispozitive de ordine publică, constituite din poliţişti şi jandarmi, sunt prezente în continuare în zonă, nemaifiind înregistrate încălcării ale legii”, mai transmite IPJ Hunedoara.

În total, nouă persoane au fost duse la audieri la sediul poliției. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Citește și Altercație într-un cartier din Hunedoara între Poliție și cetățeni / Trei persoane au fost reținute – VIDEO

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW