Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Altercație într-un cartier din Hunedoara între Poliție și cetățeni / Trei persoane au fost reținute – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 18 aprilie 2020 Etichete: , , ,

O altercație între polițiști și cetățeni a avut loc în Sâmbăta Mare, în cartierul Micro 7 din Hunedoara. Conform Inspectoratului de Poliție Județean din Hunedoara, ofițerii se aflau în zonă pentru a verifica dacă restricțiile de deplasare impuse prin ordonanțele militare sunt respectate. 

În timpul acțiunii de verificare, polițiștii au identificat un bărbat care se afla sub influența băuturilor alcoolice și care nu avea asupra sa o declarație pe proprie răspundere. Mai mult, persoana în cauză ar fi fost și recalcitrantă.

Oamenii legii au încercat să-l bage pe bărbat în una din autospecialele de la fața locului, moment în care o parte din cei prezenți au început să devină violenți cu polițiștii.

La fața locului s-au deplasat și mai multe echipaje de poliție și jandarmerie. Ca urmare a incidentului, trei persoane au fost reținute și conduse la sediul poliției, urmând să fie audiate.

Două dintre autospecialele poliției au fost avariate.

„Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul HUNEDOARA, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției). Intervenția polițiștilor era una  de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, transmite IPJ Hunedoara

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj și distrugere.

Echipajele de ordine publică se află în continuare în zonă pentru a preveni orice alte incidente.

„În acest moment, după intervenția poliției și jandarmeriei, toate persoanele din acea zona s-au retras în locuințe și situația a revenit la normal”, conform IPJ Hunedoara.

sursa: IPJ

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW