Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Părintele Constantin Necula: Ne vom vindeca de coronavirus, dar nu și de indolență, nesimțire și nefericire

By Madalina Balaceanu , in Fara categorie , at 21 aprilie 2020 Etichete: , ,

Părintele sibian Constantin Necula, o personalitate cunoscută în rândul credincioșilor, susține că românii se vor vindeca de coronavirus, dar nu și de indolență, nesimțire, prostie și nefericire.

Preotul susține că sufletele noastre au nevoie de o transfuzie de curaj: „un suflet rănit nu poate lupta cu moartea”.

„Orice viroză, acum, ne creează un scenariu întreg! Trebuie să fim atenţi. Un suflet rănit de frică nu poate lupta cu moartea! Sufletelor noastre le trebuie o transfuzie de curaj. Nicio altă instituţie din România, zic eu, după ce am studiat corect, timp de patru săptămâni acest aspect, nu le poate spune românilor ‘Curaj!’, dacă n-are curaj ea însăşi cu ceea ce face”, scrie părintele.

Necula a mai transmis că orice amenințare cu lucruri care ucid este extrem de periculoasă în această perioadă de pandemie de coronavirus.

„M-am uitat la Paştele fraţilor catolici, evanghelişti etc… mesajul a fost acelaşi: Nu vă temeţi! Esenţa aceasta este: orice ameninţare cu lucruri care ucid este extrem de periculoasă în perioada aceasta. Pandemia va trece, dar sufletele acestea vor trebui să supravieţuiească mai departe”, adaugă Constantin Necula.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW