Tuesday, April 30, 2024
Jurnalism corect


Parchetul General a analizat informațiile potrivit cărora ministrul Sănătății lucrează la un spital privat – SURSE

By Robert Madaianu , in Stirile zilei , at 30 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Procurorii de la Pachetul General au analizat dacă se impune deschiderea unui dosar penal cu privire la informațiile apărute în presă, potrivit cărora ministrul Sănătății, Victor Costache, și un secretar de stat, Horațiu Moldovan, ar lucra și în domeniul privat.

Update: După ce au analizat informațiile apărute în spațiul public, procurorii de la Parchetul General au ajuns la concluzia că nu exisă indicii cu privire la încălcări ale legii, potrivit surselor mainnews.ro.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, și  Horaţiu Moldovan, secretar de stat, sunt încă medici și ar opera în timpul liber la clinicile Polisano Sibiu (grupul Medlife), respectiv Spitalul Sanador, conform Libertatea.

Potrivit sursei citate, Victor Costache operează bolnavi cu probleme cardiovasculare la Sibiu, la clinica Polisano, parte din grupul Medlife.

Mai mult, ministrul Sănătății ar fi introdus trei clinici private, printre care și Polisano Sibiu, în modificarea unor Ordine care stabileau finanțarea pe bani publici a Acțiunilor Prioritare ATI și Cardio.

 

 

sursa foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *