Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


Orașul Nădlac, asaltat de cetățenii care tranzitează vama pe jos. Primar: Autoritățile nu au luat în serios gravitatea problemei/ Fifor: Marcel Vela mi-a dat asigurări că situația va fi rezolvată

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 martie 2020 Etichete: , , , ,

Primarul orașului arădean Nădlac, Ioan Radu Mărginean, a anunțat printr-o postare pe Facebook că zeci de persoane sunt fotografiate zilnic de către locuitori, în timp ce tranzitează pe jos vama.

Mărginean susține că deși a făcut demersuri către autorități pentru rezolvarea acestei probleme, nu s-a luat în serios gravitatea situației.

„Având în vedere faptul că situația persoanelor care tranzitează pe jos vama Nădlac și trec pe DN7 prin oraș devine foarte periculoasă pentru noi toți, vă rog să îmi trimiteți poze dacă vedeți aceste persoane circulând pe DN 7, prin oraș sau oprindu-se la magazine. Deși am făcut demersuri către organele competente ca să rezolve această situație, se pare că nu se ia deloc în serios gravitatea problemei și a riscului la care suntem expuși permanent zi de zi. Pozele vor fi astfel o dovadă concretă a ceea ce se întâmplă tot mai des pe raza orașului”, scrie Ioan Radu Mărginean, primarul orașului Nădlac, pe pagina sa de Facebook

Într-o altă postare pe Facebook liderul PSD Arad, Mihai Fifor, susține că a vorbit la telefon cu ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, pentru a-i prezenta situația locuitorilor din Nădlac, iar ministrul i-a dat „toate asigurările” că problema va fi rezolvată „cât se poate de repede”.

„Am avut ieri o convorbire telefonica, cu domnul Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, in urma sesizarilor primite de la domnul Ioan Marginean, primarul Nadlacului. I-am prezentat situatia extrem de complicata a locuitorilor orasului Nadlac, asaltati de zeci de cetateni care tranziteaza frontiera cu diverse mijloace de transport, care ii debarca imediat dupa punctul de trecere a frontierei.

Acestia pornesc apoi pe jos prin oras, intra in magazine, riscul de a fi contaminati cu coronavirus fiind unul extrem de mare.

Desigur, cetatenii sunt revoltati si foarte speriati.

Domnul ministru Vela mi-a dat toate asigurarile ca problema va fi rezolvata cat se poate de repede”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com