Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


O româncă din categoria „Most Wanted” a fost prinsă în Marea Britanie

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 11 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat printr-un comunicat că o româncă urmărită internațional pentru trafic de persoane, ce făcea parte din categoria „Most Wanted”, a fost prinsă, miercuri, de polițiști, în Marea Britanie.

Femeia era căutată de poliție pentru că împreună cu alți opt complici, între anii 2003 și 2011, aceștia au recrutat tinere pe care le-au transportat în Republica Cehă unde au fost obligate să se prostitueze. Aceasta le promitea tinerelor un loc de muncă, cazare și masă în Germania.

„Femeia era urmărită internațional din 2014, împotriva ei fiind emise 4 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de către Tribunalul Covasna (5 ani), Tribunalul Harghita (5 ani), Judecătoria Miercurea – Ciuc (2 ani și 6 luni) și Tribunalul Mureș (6 ani) pentru trafic de persoane, trafic de minori și constituire a unui grup organizat în scopul săvârșirii de infracțiuni”, conform IGPR.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost prinsă miercuri, în orașul Manchester.

Sursă foto: digi 24

Comentarii


  • В поисках где реплика наушников Airpods PRO? Лучшие беспроводные наушники в Москве и РФ. Копия оригинальных AirPods с активным шумоподавлением по цене 2490 рублей. Проверенные гаджеты по приемлимым ценам. Доставка по России.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *