Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


O nouă zi de proteste împotriva restricțiilor: Aproximativ 1.200 de persoane s-au strâns în Piața Victoriei

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 3 aprilie 2021

Aproximativ 1.200 de persoane protestează, sâmbătă, în București, împotriva măsurilor de restricție adoptate de autorități pentru combaterea pandemiei COVID-19. Marea majoritatea a celor prezenți nu poartă mască și nu respectă regula distanțării fizice.

UPDATE: Manifestația s-a mutat în Piața Victoriei, unde sunt circa 1.200 de persoane.

UPDATE: Protestatarii se îndreaptă spre Piața Victoriei.

Manifestarea a fost organizată prin intermediul rețelelor de socializare de conspiraționistul Pompiliu Diplan. Printre cei prezenți se numără avocatul Dan Chitic, promovat intens de portalul de propagandă pro-rusă Sputnik, publicistul antioccidental Iulian Capsali, Iosefina Pascal, fostă consilieră a europarlamentarei Maria Grapini, Oana Lovin, cunoscută în spațiul public drept protestatara cu sparanghelul, și Codruța Cerva, organizatoare a mai multor mitinguri de susținere a lui Liviu Dragnea după condamnarea.

CITEȘTE ȘI: INTERVIU Cine sunt cei care protestează în stradă împotriva restricțiilor. Politologul Cristian Pîrvulescu: Am avut o importantă falangă reprezentată de galeriile echipelor de fotbal, cu care George Simion are o relație veche

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW