Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


O nouă maternitate în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Ioan”: Investiție de 50 de milioane de euro

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 1 februarie 2024 Etichete: ,

În cadrul conferinței de presă susținută de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, și premierul Marcel Ciolacu s-a anunțat începerea lucrărilor la prima maternitate nouă din București în incinta Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan”.

După încheierea cu succes a unor proiecte de importanță strategică pentru București, precum Unitatea de Primiri Urgențe și Unitatea funcțională pentru tratarea arsurilor majore la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” sau Clinica de Stomatologie, Sectorul 4 începe construcția unei noi maternități.

„Există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă, 3, 4 şi 5. Mă bucur mult că este prima maternitate construită în ultimii 30 de ani, în București”, susține primarul Sectorului 4.

Marcel Ciolacu a exprimat că maternitatea reprezintă o investiție în valoare de 50 de milioane de euro. Deși proiectul a început cu finanțare din bugetul Sectorului 4, intenția este de a transfera investiția pe fonduri europene, deoarece acest lucru este considerat justificat.

 

Foto: Facebook Daniel Băluță

Comentarii