Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


O femeie din Capitală a murit după ce a fost atacată de propriul câine

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 20 februarie 2023 Etichete: , ,

O femeie în vârstă de 53 de ani a murit după ce a fost atacată în curtea casei de câinele pe care îl luase în îngrijire în urmă cu patru luni, a informat luni, 20 februarie, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB). 

Polițiștii au găsit-o pe femeie căzută în curtea imobilului din Sectorul 3 al Capitalei, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Agresiunea canină a fost observată de doi vecini, care i-au chemat pe polițiști.

S-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu patru luni de zile. Câinele ar fi fost luat în îngrijire pentru a-i păzi un depozit din apropierea casei.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Atacurile câinilor au înfricoșat Capitala. În 21 ianuarie, Ana Oros Daraban, o femeie în vârstă de 43 de ani a murit, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii. În urmă cu trei zilei, o altă femeie a fost atacată în aceeași zonă de doi câini de luptă din rasa Cane Corso. Detalii aici.

Sursa foto: Pixabay

Comentarii