Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


O femeie a murit duminică după ce s-a aruncat în fața unui metrou

By news.ro , in Stirile zilei , at 8 septembrie 2024

Trenurile de metrou au circulat în sistem pendulă, duminică dimineaţă, după ce o femeie de aproximativ 50 ani a căzut pe şine, în staţia Crângaşi. Un echipaj medical i-a acordat primul ajutor, însă ulterior a fost declarat decesul femeii. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Serviciul Omoruri şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„Astăzi, 8 septembrie 2024, în jurul orei 08.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, de către Dispeceratul Metrorex cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 6, o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în staţie. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Serviciului Metrou, fiind identificată persoana în cauză, o femeie, în vârstă de aproximativ 50 ani”, a informat Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Începând cu ora 9:51, circulația trenurilor s-a reluat în condiţii normale.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii