Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Numărul deceselor în urma atacului de la Spitalul Săpoca a ajuns la șapte

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 20 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Încă un pacient dintre cei răniți în atacul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a murit la spital. Numărul deceselor se ridică, astfel, la 7, a anunțat Ministerul Sănătății.

Este vorba despre un pacient în vârstă de 74 de ani, care era internat la Spitalul Sf Pantelimon din București. El suferise o intervenție chirurgicală complexă, iar pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubat, instabil, hemodinamic și ventilat mecanic.

„În prezent, în București se mai află internat un singur pacient. Este vorba despre bărbatul internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca care este stabil, conștient si cooperant. Se află în Reanimarea Secției de Neurochirurgiei”, a transmis Ministerul Sănătății.

În noaptea de 17 august, un pacient aflat în sevraj etilic, a atacat cu un stativ de metal 13 pacienți aflați în grija medicilor de la Spitalul de Neuropsihiatrie. Ulterior, el a ajuns în fața magistraților care au decis că el trebuie reinternat la Săpoca pentru a fi expertizat psihiatric.

Bărbatul de 38 de ani a atacat cu stativul de la perfuzii pacienţii din două saloane, făcând 13 victime, din care șapte au decedat până în acest moment.

Foto: Digi24

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com