Wednesday, December 7, 2022
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre șeful de la Drumuri Craiova, acuzat de înșelăciune: A fost pus în funcție în perioada guvernării PSD. A fost demis, dar a câștigat prin proces

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 23 aprilie 2021

Ludovic Orban a declarat, referitor la Bogdan Bratu, șeful de la Drumuri Craiova, acuzat că ar fi depus la dosarul de angajare mai multe diplome false, că a fost pus în funcție în perioada guvernării PSD și că după demitere a obținut repunerea în funcție printr-o decizie a instanței. 

Domnul Bratu, el a fost demis şi a câştigat prin proces, a fost repus în funcţie prin decizie de instanţă. Din ce ţin eu minte e pus în perioada guvernării PSD, a fost schimbat când s-au certat PSD Dolj cu PSD Giurgiu şi acum a câştigat prin decizie de instanţă repunerea în funcţie”, a declarat Ludovic Orban, în cadrul unei vizite în Dolj, citat de Agerpres.

Președintele PNL a precizat, ulterior, că nu are informații despre studiile lui Bogdan Bratu.

Șeful de la Drumuri Craiova, acuzat de înșelăciune

Procurorii din cadrul Parchetului General fac, joi, trei percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, din cadrul CNAIR, este acuzat de înșelăciune, potrivit unor surse Main News.

Bratu Bogdan, șeful de la Drumuri Craiova, ar fi depus la dosarul de angajare mai multe documente falsificate de studii și care au fost desființate de instanțele judecătorești.

Prejudiciul din dosar se ridică la aproximativ 985.000 de lei, reprezentând indemnizațiile pe care acesta le-ar fi primit cât timp a stat în funcție, mai arată procurorii.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com