Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Nou șef la conducerea Poliției Capitalei. Bogdan Berechet, numit interimar de ministrul de Interne

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 6 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Bogdan Berechet va fi noul șef interimar al Poliției Capitalei, conform surselor mainnews.ro. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a decis, luni, înlocuirea lui Radu Gavriș de la conducerea instituției, numindu-l interimar pe comisarul Bogdan Berechet. 

Comisarul-șef Bogdan Berechet are 38 de ani și lucrează în Poliție din anul 2002.

Acesta a mai deținut funcșiile de comandant al IPJ Vâlcea, adjunct la IPJ Vâlcea, Şef Serviciu la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş, director adjunct la Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane din cadrul M.A.I., ofiţer specialist la Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, I.G.P.R. – Brigada C.C.O. Piteşti şi ofiţer principal la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Argeş, conform jurnaluldearges.ro.

Potrivit sursei citate, Bogdan Berechet, la cei 38 de ani ai săi, a fost  cel mai tânăr comandant din istoria poliției argeșene și cel mai tânăr comandant de poliție județean.

Fostul director general adjunct al Poliției Capitalei, Radu Gavriș, este cel care a trimis echipa de la Poliția Capitalei la Caracal, la momentul izbucnirii tragediei de vara trecută.

Acesta a fost șef al Serviciului Omoruri și a criticat în trecut inițiativa de modificare în Parlament a Codurilor penale. La acel moment, fostul ministru de Interne, Carmen Dan, i-a cerut să facă „un pas în spate”.

sursa foto: Universul Argeșean

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *