Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan și-a depus candidatura pentru Primăria București. Ce promisiuni a făcut

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 august 2020 Etichete: , , , ,

Nicușor Dan și-a depus candidatura pentru Primăria Generală a Bucureștiului. Într-o conferință de presă la care au asistat și Ludovic Orban, președintele PNL, dar și Dan Barna, copreședintele USRPLUS, Nicușor Dan a reamintit de promisiunile făcute și nerespectate de Gabriela Firea.

Înțeleg că primarul în funcție și-a depus azi candidatura la Primăria Municipiului București și mă întreb cum poți să vii să ceri un nou mandat când ai dus orașul în faliment, ai cheltuit banii alocați pe 5 ani în 4 ani, cum să ceri un nou mandat când ai promis 20 de grădinițe și n-ai construit niciuna, cum să vii sa ceri un nou mandat când 1000 de blocuri n-au apa caldă în secolul 21(…), cum să vii sa ceri un nou mandat când ai promis revoluție în trafic și n-ai fost în stare să modernizezi o linie de tramvai, deși aveai fonduri europene, cum poți să ceri un nou mandat, când oamenii tăi au fost în dispozitiv în 10 august? Eu cer bucureștenilor să iasă în număr mare la vot și să dovedească faptul că bucureștenii nu pot fi păcăliți”, a declarat Nicușor Dan, în cadrul conferinței de presă.

Ulterior, acesta a spus că Bucureștiul poate deveni un centru cultural și academic al Europei de Sud-Est și, în același timp, orașul din care nu mai pleacă tinerii.

Aici in București avem firme care dezvoltă inteligență artificială. Noi, bucureștenii, suntem oameni creativi, muncitori și noi, bucureștenii, cu administrația de partea noastră, putem să facem din orașul ăsta, orașul de care să fim cu toții mândri. Putem să rezolvăm problema traficului, metrou de suprafață, linii de tramvai, semafoare inteligente, mari parcări la intrarea în oraș. Putem sa rezolvăm problema poluării, să facem spații verzi. Putem să rezolvăm problema termoficării. Putem să luam bani europeni pentru termoficare, soluții inteligente de transport, spații verzi, infrastructură școlară. Putem să facem din București un centru regional în tehnologie. Putem să facem din București centru cultural și academic al Europei de Sud-Est. Putem să facem orașul de care să fim mândri și din care copiii noștri să nu vrea sa plece”, a concluzionat candidatul din partea PNL și USRPLUS.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-si-a-depus-candidatura-pentru-primaria-bucuresti-ce-promisiuni-a-facut-acesta/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *