Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Duminică se redeschide circulația pe Podul Grant

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 27 martie 2024 Etichete: , ,

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a comunicat că circulația rutieră va fi redeschisă pe Podul Grant începând de duminică, la ora 11:00, în sensul Crângași-Turda, iar în același timp va fi reluată și circulația tramvaielor 41, pe ambele direcții.

Totodată, primarul a precizat că sâmbătă va fi suspendată linia 41 pentru a permite desfășurarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii pe pod, iar în loc va fi introdusă o linie navetă, 641, care va parcurge aceeași rută ca tramvaiul menționat, cu deviere pe Calea Giulești – Gara de Nord – Calea Griviței.

„Aşa cum am promis, duminică, 31 martie, la ora 11:00, redeschidem circulaţia rutieră pe Podul Grant, pe sensul Crângaşi-Turda. Tot atunci, se va relua şi circulaţia tramvaielor 41, pe ambele sensuri”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

Primarul general al Capitalei a adăugat că, sâmbătă, linia 41 de tramvai va fi suspendată pentru efectuarea lucrărilor de repunere a infrastructurii pe pod.

„Pentru preluarea călătorilor, se înfiinţează linia navetă 641 care va circula pe traseul tramvaiului 41 cu deviere pe Calea Giuleşti-Gara de Nord-Calea Griviţei”, a completat el.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii