Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan anunță că a plătit Companiei Iluminat Public ultima parte din datoria lăsată de Gabriela Firea

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 24 iunie 2022

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat vineri, 24 iunie, că a achitat toată datoria PMB către Compania Municipală Iluminat Public, moștenită din timpul administrației Firea. În total, datoria a fost de 10 milioane de lei.

„Am reușit în sfârșit să virăm către Compania Municipală Iluminat Public ultimele două milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei, care ne-a rămas de la iluminatul festiv angajat de Gabriela Firea pentru decembrie / ianuarie 2020-2021.

Închidem astfel, la un an și jumătate, încă o datorie lăsată bucureștenilor de fostul primar general. Plătim însă în continuare pentru autobuzele Otokar, restanțele la încălzire sau datoria STB către ANAF”, a anunțat edilul pe Facebook.

De asemenea, Nicușor Dan a mai precizat că „plătim cu toții pentru lipsa de viziune și indolența Gabrielei Firea, care – în loc de modernizarea termoficării, infrastructură de transport și dezvoltare urbană sănătoasă – ne-a dat festivaluri, beculețe și o mare doză de dispreț pentru viitorul acestui oraș”.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/nicusor-dan-anunta-ca-a-platit-companiei-iluminat-public-ultima-parte-din-datoria-lasata-de-gabriela-firea/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *